iHerb GIK440

Рецепти

Тиквички с рикота

Плодова торта

Баница със сирене

Ягодово смути

Яйчено руло с тиквички

Форум за Зоната > Блокове

Привет, според изчисленията трябва да консумирам 6 ПБ. Това означава ли че 6х7 гр. ще трябва да отмервам 42 гр. протеини на ден и как да ги разпределя на 5 части ?

14/01/2013 | Unregistered CommenterЛилия

Здравей Лилия,

бърза справка с Калкулатор за блокове протеин показва, че имаш идеалните мерки. Аз успях да постигна 6 БП при въвеждане на :90, 60, 180, 48 - идеални мерки за модел.
Дали можеш да дадеш информация за третата мярка - гръдна обиколка. Ако тя е 90 или близка стойност, моля свържи се с мен на телефон : xxxx xx-xx-xx - готов съм да окажа пълно съдействие.

А сега малко по-сериозно - провери още веднъж какви данни си въвела. Не ми се вярва с горните мерки да си в категорията "заседнал живот", въпреки че имам какво да предложа и в тази посока - телефона остава непроменен :)

Поздрави,
ModelHunter

Телефонният номер редактиран :)
Vivi J.
администратор

14/01/2013 | Unregistered CommenterModelHunter

Лилия, независимо какво изчислява калкулаторът (който е направен според инструкции в книгата на Сиърс - Зоната), не е здравословно да консумираш по-малко от 8-9 блока на ден. Не се притеснявай за това, как да разпределиш 42г протеини на ден. Вместо това, започни например 8 или 9 блока на ден - разпредели ги според таблицата дадена на тази страница, като гледаш кои продукти колко блока са - в таблицата на блоковете. За да разбереш философията на Зоната, прочети книгата на Сиърс - Зоната, която можеш да свалиш от страницата с Линкове. Като я прочетеш, изведнъж всичко ще стане много по-лесно за разбиране и изпълнение :)

15/01/2013 | Registered CommenterVivi J.

Благодаря на Vivi J. :)))

17/01/2013 | Unregistered CommenterЛилия