Форум за Зоната > Блокове
Щом не можете да намерите тук, значи в този сайт все още няма ;) Потърсете в книгите на Сиърс, има подробни инструкции.
Стефка,здравей не дали живееш в България но ако си тук намери книгата на д-рПапазава "Ние и зоната" там отзад има доста подробни приложения за смятане на нужните протеини и за жени и за мъже с описание и таблица и работен лист.С малко зачитане и замисляне нещата стават.Доно съм била полезна.Успих и лека вечер.
Каква е разликата между женския калкулатор и тази за пресмятането на мъже не съм в България и немога да намеря книгата на Д-р Папазова Ако някой ми обясни ще му бъда благодарна
Стефка, здравей! Начинът на пресмятане е даден и в книгата Зоната на Б. Сиърс, която можеш да свалиш тук и от страницата с Линкове. За изчисленията на блоковете при жените се взимат тегло, височина, обиколка през пъпа, ханш. При мъжете измерванията са други - взимат се тегло, височина, талия (най-тясната част) и китка. Един съвет от мен - ако си сериозна по отношение на Зоната, прочети поне книгата на Сиърс и всичко ще ти се изясни. Иначе ще ти е трудно.
Искам да попитам Сина ми иска да си сметне колко блока трябва да яде но намираме само калкулатор за жени Ако някои знае каде е за мъже ще ви бъда благодарна