iHerb GIK440

Рецепти

Тиквички с рикота

Плодова торта

Баница със сирене

Ягодово смути

Яйчено руло с тиквички

Форум за Зоната > НОВА СЪМ ТУК и ми е много трудно:(

Привет на всички!
Ще се опитам да бъда кратка и да не ви товаря с излишна информация.
Първо - поздравления за чудесния сайт и за качественото му съдържание!
Аз съм на 37 год, имам детенце на 3 год. Водя изключително некачествен и нездравословен начин на живот… Ям безразборно, може да се каже всичко… пия алкохол понякога, пуша цигари… по кутия на месец… не спортувам… нямам никаква физическа активност… затова пък имам стрес в изобилие… ежедневието ми е лишено от положителни емоции и контактите ми са основно с негативни и отчаяни хора, които водят подобен начин на живот… Като бонус - пия и успокоителни… може да се каже, че съм пристрастена към тях… Това е към днешна дата.
В "доброто старо време" бях 48-50 кг. (висока съм 168 см.), имах енергия, желания и мечти… За последните няколко години загубих мотивацията си за почти всичко, нямам грам енергия, станах 66 кг. Лежа на един диван и умирам бавно… чувствам се като жив труп...
Убедена съм, че мисълта и храната са едни от най-важните условия и причини за това как се чувстваме физически, а може би и духовно. Искам да пречистя организма си от отрови и боклуци, да отслабна и да заредя тялото и душата си с енергия! Страхувам се, че ще бъде МНОГО трудно и това ме отчайва и обезсърчава… От 2-3 дена гладувам почти, вече нямам никакви сили, с жестоко главоболие съм и незнам какво да правя… Незнам как да сменя навиците си, храната си… Тези изчисления на блокове, грамажи, калории и комбинациите им ми се струват много трудни, досадни и ангажиращи… Лишена съм от всякакво търпение… а в същото време се надявам да има по-бавен и плавен начин за това, което искам, който да е лишен от стрес… Изчетох доста информация за храненето, бих казала - противоречива и съвсем се обърках… Попаднах на вашия сайт и реших да пиша… Не искам да дам на детето си такъв пример, какъвто съм в момента… искам да го науча как да бъде здрав и пълноценен човек!
Сигурна съм, че има хора като мен, които искат да променят начина си на живот, но се страхуват, че няма да успеят, че не знаят как, че няма кой да ги подкрепи в това начинание и затова не предприемат нищо… Е, аз съм една от тях… Ще бъда благодарна на всеки, който ми пише с мнение!

06/02/2014 | Unregistered CommenterKarlson