Здравейте, аз съм съвсем нова в зоната на практика, въпреки че от доста време чета и се ограмотявам на теория.
Реших да започна най-вече заради здравословни причини (целогодишен алергичен ринит - последните няколко месеца само с антихистамини - без особен ефект освен страшното напълняване)
Та вече от няколко дни прилагам прочетеното на практика. Тук се появява един основен проблем - имам непоносимост към риба, птиче и агнешко месо. Прилошава ми от миризмата им. Миналата вечер приготвих бяла риба на пара, но не можах да хапна - започна да ми се повдига. Отвреме-навреме хапвам риба тон в собствен сос.
Вижда, че в зоната кренвиршите и шунките са от тези протеини, които трябва да се избягват, а те са единствените меса, които понасям.
Моля за помощта ви - трябва ли напълно да ги изключа или все пак е възможен компромис. Какви кренвирши и шунки са за препоръчване?
Здравейте,
аз съм съвсем нова в зоната на практика, въпреки че от доста време чета и се ограмотявам на теория.
Реших да започна най-вече заради здравословни причини (целогодишен алергичен ринит - последните няколко месеца само с антихистамини - без особен ефект освен страшното напълняване)
Та вече от няколко дни прилагам прочетеното на практика.
Тук се появява един основен проблем - имам непоносимост към риба, птиче и агнешко месо.
Прилошава ми от миризмата им. Миналата вечер приготвих бяла риба на пара, но не можах да хапна - започна да ми се повдига.
Отвреме-навреме хапвам риба тон в собствен сос.
Вижда, че в зоната кренвиршите и шунките са от тези протеини, които трябва да се избягват, а те са единствените меса, които понасям.
Моля за помощта ви - трябва ли напълно да ги изключа или все пак е възможен компромис.
Какви кренвирши и шунки са за препоръчване?